Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg is partner van ROC Tilburg

Over ons

Over ons

Wie we zijn

SVMT is een praktijkopleider voor niveau 2 en 3. De stichting stoomt al zo’n 35 jaar jongeren met een interesse in de metaalsector klaar. Wij zijn er trots op dat wij inmiddels onder anderen de kinderen van de vorige generatie SVMT-leerlingen opleiden. Ook de nieuwe lichting studenten brengen wij met genoegen het vak van (allround) verspaner, (allround) constructiewerker en (allround) plaatwerker bij.

Al zo'n 35 jaar ervaring als opleider in de metaalsector

Samenwerkend met diverse erkende leerbedrijven

Lid van Vereniging Technische Bedrijfstakscholen

Over ons

Wat we doen

We koppelen onze jongeren vanaf dag één aan een werkgever binnen de branche. 6 weken praktijkonderwijs wordt steeds afgewisseld met 6 weken werken bij de werkgever. Zo kunnen onze leerlingen hun opgedane kennis meteen in de praktijk brengen en tegelijkertijd voelen hoe het is om onderdeel van het werkveld te zijn.

Scholing op niveau 2 en 3

Matchen studenten en werkgevers

Certificaat na afronding van je opleiding

Over ons

Waarom we dat doen

SVMT staat voor kwaliteit. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk, wat maakt dat wij ons helemaal op onze opleidersrol kunnen focussen. Met de kleine klassen, de combinatie van werken en theorielessen volgen tegenover 4 dagen praktijkonderwijs, wordt die kwaliteit gewaarborgd.

Met opleidingen inspelen op vraag in de markt

Grote baanzekerheid bij leerbedrijf

Bedrijven i.v.m. vergrijzing tijdig van metaalwerkers voorzien

Over ons

Waar we voor gaan

Ons doel is de metaalbranche van kwalitatief goed opgeleide professionele vakmannen en -vrouwen voorzien. Wij willen onze leerlingen een goede basis meegeven, van waaruit zij zichzelf nog verder kunnen ontwikkelen. Zowel op de werkvloer als bij doorstroom naar een kantoorfunctie bijvoorbeeld. Wij willen vakmensen afleveren die weten waar ze over praten. Dat doen we al decennialang en blijven we ook doen.

Professionele vakmensen afleveren

Een goede basis voor de toekomst meegeven

Positie als dé metaalopleider in de regio behouden

Sfeerimpressie

van onze opleiding

Wil jij meer gevoel krijgen bij de opleiding zonder ook maar een stap te hoeven zetten? Bekijk dan onderstaande video. Wil je graag een dagje meelopen? Klik dan rechtsboven in het menu op 'Loop je een dagje met ons mee?'.