Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg is partner van ROC Tilburg

Image Alt

SVMT reünie was een groot succes

SVMT reünie was een groot succes

Op donderdag 11 oktober jongstleden organiseerde de Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg ( SVMT) een reünie voor de oud leerlingen van de schooljaren 1984-1997 bij Artooling in Tilburg.

Wat een oud-leerling al niet teweeg kan brengen

Paul Schraven opperde bij SVMT het idee om een reünie te organiseren. Alle oud-leerlingen van de schooljaren 1984 tot 1997 zouden worden uitgenodigd. Na een aantal maanden bellen en vele berichten via social-media, hadden zich 108 oud-leerlingen aangemeld. Opvallend is dat een zeer hoog percentage oud-leerlingen van SVMT nog steeds in de metaalbranche werkzaam is, namelijk 83%. 38 % van deze oud-leerlingen is binnen de branche doorgegroeid naar HBO functies. Dit zijn mooie cijfers voor de metaalsector en ook voor SVMT. De metaalsector biedt perspectief!!! En dat mag best verder verteld worden.

De opkomst was erg groot

Na een rondleiding bij Artooling en korte presentaties van Hans van den Bersselaar ( voorzitter SVMT) en Nico van Wijnen ( directeur/eigenaar van de Art Group) werden vele oude herinneringen en succes verhalen gedeeld onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond was zeer geslaagd en we hebben inmiddels veel positieve reacties ontvangen.